Monday, March 10, 2014

röfleli saç

Merhaba degerli site takipçilerimiz. Yogun talep üzerine sizlere bugün röfleli saç yazisini paylasmaya karar verdik.

Saç renginizi koruyun ve saçlarınızda kristal parlaklığını ortaya çıkarın...




Kerastase Chroma Riche Boyalı ve Röfleli Saçlara Bakım ve Parlaklık





rofleli sac 1










Kerastase Chroma Riche Maske






Boyalı Hassaslaşmış veya Röfleli Saçlar İçin Işıltı Veren Yumuşatıcı Bakım


Parlatıcı ve yumuşatıcı bakım maskesi. Aqua İyonlu Sistem ile geliştirilmiştir. Saç lifini mikro prizmalar ve ışık yansıtıcılarla doldurur. UV filtreleri ve E Vitamini ile yüklüdür. UV ışınlarından ve güneş oksidasyonuna bağlı hasarlardan korur. Saç renginin canlılığını ve derinliğini güçlendirir. Daha yumuşak, daha parlak ve beslenmiş saçlar ortaya çıkarır. Yıpranmış, boyalı, röfleli veya hassas saçlar için mükemmeldir. 


satın al


Kerastase Chroma Riche Şampuan


Aqua İyonlu Sistem ile geliştirilmiştir. Saç liflerini hidrofonik bir filmle kaplar. Nemi korumaya ve hapsetmeye yardım eder. Bir UV filtresi ve E vitamini türevleri ile kaynaştırılmıştır. Saçı renk bozulmalarına ve dış etkenlere karşı korumaya yardım eder. Saç liflerini nazikçe temizler. Saçları daha yumuşak, daha beslenmiş ve parlak bırakır.


satın al


Kerastase Chroma Riche Işıltı Veren Bakım Yağı


Parlatıcı, yumuşatıcı bir esans. Aqua İyonlu Sistem ile geliştirilmiştir. Saç lifini mikro prizmalar ve ışık yansıtıcılarla doldurur. UV filtreleri ve E Vitamini ile yüklüdür. UV ışınlarından ve güneş oksidasyonuna bağlı hasarlardan korur. Saç renginin canlılığını ve derinliğini güçlendirir. Daha yumuşak, daha parlak ve beslenmiş saçlar ortaya çıkarır. Yıpranmış, boyalı, röfleli veya hassas saçlar için mükemmeldir.


satın al






Bu makale hakkinda daha cok yazi bulabileceginiz degerli bir web kaynagi : röfleli saç renkleri

No comments:

Post a Comment